instagram | facebook | soundcloud | youtube | soundartbank | maps
ENSIMMÄINEN REITTI
Pasila - Vallilanlaakso - Vanhakaupunki
LUOTISUORA
Unioninkatu - Siltasaarenkatu -akseli
HÄMÄRÄ
Lauantai/Taksiletka/Hämärä/Aamuhämärä
RANTAVIIVA
Merellisen kaupunkiluonnon äänimaisemissa
KATVE
Sisäpihojen ja katonharjojen Helsinki
SÄHKÖ
Äänimatka Hanasaari B:n sisällä
POIKKEUSTILA
Koronakevään 2020 äänimaisemakartoitus
MUUT TEOKSET
Muita Helsingin äänireittejä...

SUURI KAUPUNKIRUNOILTA 2020


Aura Nurmi, Juho Kuusi, Kasper Salonen & open mic

Helsingin kaupunginmuseon aulassa kohtaavat perjantaina 9.10.2020 klo 18-21 Helsingin äänimaisemat ja kaupunkirunous! Kolmen maamme eturivin lavarunotaiturin jälkeen kuka tahansa voi päästä esittämään Helsinki-aiheisen runonsa tai biisinsä, kun Kasper Salonen luotsaa kaupunkirunoillan päättävän avomikkisession.

Suuri kaupunkirunoilta on osa äänitaideprojektia Helsingin reitit. Pääkaupunkimme äänikuvaa läpi 2010-luvun taltioinut mediataiteilija Mikko H. Haapoja luo ympäri kaupunginmuseon aulaa soivan monikanavaisen ääni-installaation koronavuoden kaupunkiluontokokemuksesta. Myös open miciin etukäteen ilmoittautuvat voivat halutessaan pyytää eri Helsinki-äänimaisemia esitystensä taustalle.

Avomikkiin tulee ilmoittautua Kasper Saloselle. Viisitoista esityspaikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sähköpostitse; ilmoittautuminen on mahdollista myös itse illan aikana, mikäli kaikkia paikkoja ei open micin alkaessa vielä ole varattu. Jos sinulla on takataskussa tai suunnitteilla Helsinkiin tavalla tai toisella liittyvä n. 2-5 min. esitys, oli se sitten räppiä tai vaikka folkkia, ilmoittaudu maililla ksalonen {at} gmail.com ja tule tekemään kanssamme järjestyksessään toista Suurta kaupunkirunoiltaa! Tapahtumaan on vapaa pääsy, kuten kaupunginmuseolle aina. Koronaepidemian vuoksi turvavälit huomioidaan ja yleisömäärää voidaan joutua rajoittamaan.

Helsingin kaupunginmuseo (Aleksanterinkatu 16) 9.10.2020 klo 18-21
Press-kuvat