Instagram | Facebook | YLE Areena | YouTube
ENSIMMÄINEN REITTI
Pasila - Vallilanlaakso - Vanhakaupunki
LUOTISUORA
Unioninkatu - Siltasaarenkatu -akseli
HÄMÄRÄ
Lauantai/Taksiletka/Hämärä/Aamuhämärä
RANTAVIIVA
Merellisen kaupunkiluonnon äänimaisemissa
KATVE
Sisäpihojen ja katonharjojen Helsinki
SÄHKÖ
Äänimatka Hanasaari B:n sisällä
KESKUSMETSÄ
Kaupunkiluonnon äärellä
MUUT TEOKSET
Muita Helsingin äänireittejä...

BIO


Ääni-installaatioita, videoteoksia ja esityksiä Helsingin auditiivisesta kokemisesta 2010-luvun alusta lähtien. Jokaiselle yksilöllisiä muistoja ja tunteita herättävien äänimaisemien kautta kaupunkikokemusta ja kaupunkisuunnittelua lähestyvä Helsingin reitit on ollut esillä New Yorkissa, Oslossa ja lukuisissa eri yhteyksissä Helsingissä, päärautatieaseman metrolaitureita myöten. Helsingin reittien Luotisuora-ääniteos soi Helsingin kaupunginmuseon pysyvässä näyttelyssä.

Syyskuussa 2019 äänitaidegalleria Akusmatassa projektin eri teokset yhdistyivät ensi kertaa isoksi näyttelykokonaisuudeksi, jonka teoksista tiivistetty tunnin mittainen Helsingin reitit 2010-2020 -kollaasi soi 5.5.2020 alkaen YLE Areenassa! Elokuussa 2022 tuorein Helsingin reitit -teos Keskusmetsä sai oman ensisoittonsa YLEn Ääniversumisssa.

Helsingin reitit on installaatioiden ja esitysten ohella ollut esillä Helsingin Sanomissa 8/2020 ja aiemmin muun muassa YLE:n Kultakuume-ohjelmassa. Helsingin reitit löytyy myös YouTubesta, Instagramista, Facebookista

UUTISET | BIO | YHTEYS
© 2017-2022 Mikko H. Haapoja